TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Tam kapanma öncesi AVM'lerde yoğunluk: 'Koşa koşa geldim, birçok markada indirim var'

Tam kapanma kararının uygulanmasına saatler kala alışveriş merkezlerinde yoğunluk yaşandı. Kuyrukta bekleyenlerin çoğu, birçok markada indirim olduğu için geldiğini söyledi.
Tam kapanma öncesi AVM'lerde yoğunluk: 'Koşa koşa geldim, birçok markada indirim var'
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararının uygulanmasına saatler kala alışveriş merkezlerinde yoğunluk oluştu.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) aktardığına göre alışveriş yapmak için dışarı çıkan Nebahat Kılıç, "İndirim olduğunu duyunca yasaklardan önce gelip alalım istedik. Havada şu an güzel. Alışveriş bizler için bir nevi bahane oldu. AVM’nin içi baya tıklım tıklım dolu. Hemen alışverişimi yapıp eve gidiyoruz" dedi.

Alışverişe gelen Hülya Aslan ise, "İşin içine alışveriş girince kimse sosyal mesafeyi takmıyor. AVM bugün diğer günlere göre çok yoğun. Markaların yapmış olduğu indirim tam kapanmadan önceye denk gelince insanlar kendilerini alışverişe bıraktı. Havada güzel olunca herkes bizim gibi AVM’ye alışverişe geldi" diye konuştu.

Kısıtlamanın başlamasına az bir süre kala panik olduğunu belirten Ayşegül Yılmaz, şöyle konuştu: "Dershaneden çıktım AVM’ye gireceğim. Çünkü birçok markada indirimler var. Birkaç kozmetik alacağım. Kısıtlamanın başlamasına az kadı beni bir panik tuttu. O yüzden koşa koşa AVM’ye geldim. İnsanların stok yapmak istemesini anlıyorum."

Evde oturmaktan sıkıldığım için AVM’ye geldiğini söyleyen Erdal Cam, "Kısıtlamaya az bir süre kaldı. Dışarısı çok güzel evde sıkılıyoruz. O yüzden hava almaya dışarı çıktım. Alışveriş merkezine geldim ihtiyaçlarımı alıp birazdan eve gideceğim" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın