TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Taşköprü Belediyesi ve Gün Medya'dan 5 bin kişilik ortak iftar

Geleneksel Gün Medya İftarları'nın bu yıl dördüncüsü Kastamonu Taşköprü'de yapıldı. Taşköprü Belediyesi ve Gün Medya'nın ortaklaşa düzenlediği iftar davetine 5 bin kişi katıldı.
Taşköprü Belediyesi ve Gün Medya'dan 5 bin kişilik ortak iftar
Esma Etirli - Geleneksel Gün Medya iftarları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl da düzenlenmeye devam eden iftar organizasyonlarının dördüncü durağı Kastamonu Taşköprü oldu.

Taşköprü Belediyesi ve Gün Medya'nın ortaklaşa yaptığı iftar organizasyonunda, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün başta olmak üzere parti temsilcileri ve vatandaşlar hep beraber sokakta iftar yaptı.

5 bin'den fazla kişinin katıldığı organizasyonda okunan yemek duası sonrası iftar yapıldı.

İftar organizasyonu sonrası Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal yardımlarından dolayı Cengiz Aygün'e plaket taktim etti ve Taşköprüspor'un formasını hediye etti.

Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün, vatandaşlar ve hemşehirlileri ile sohbet ederek iftar yerinden ayrılarak Taşköprü Belediye binasını ziyaret etti.

Gün Medya Ailesi olarak iftar organizasyonumuza destek vererek sponsorluğu üstlenen AtlasGlobal'e teşekkürlerimizi iletiriz.











Yorum Yazın