TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Tek gözlü evde yalnız yaşayan gence Başkan Beyoğlu destek oldu

Kimsesiz ve muhtaç vatandaşlara destek olmasıyla dikkat çeken Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bir kez daha gönüllere dokundu.
Tek gözlü evde yalnız yaşayan gence Başkan Beyoğlu destek oldu
Başkan Beyoğlu, tek gözlü evde yalnız yaşayan 32 yaşındaki Veysi Gezer'i ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladı.

İhtiyaç Sahibi Vatandaşı Evinde Ziyaret Etti
İlçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek destek olmasıyla takdir toplayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yardıma muhtaç olduğunu dile getiren bir vatandaşın daha yüzünü güldürdü.

Yunus Emre Mahallesi'nde ailesinden kalma tek gözlü evde ikamet eden Veysi Gezer'i ziyaret eden Beyoğlu, geçimini hurdacılık yaparak sağladığını belirten 32 yaşındaki genç ile sohbet ederek durumu hakkında bilgi aldı.

Gezer'in gıda ve nakdi destek ihtiyacını karşılayan Başkan Beyoğlu,imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara destek olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizdi.

Destek İçin Beyoğlu'na Teşekkür Etti
Anne ve babasını yıllar önce kaybettiğini belirten 32 yaşındaki Veysi Gezer, çok kötü koşullarda yaşama tutunmaya çalıştığıne dikkat çekerek kendisine destek eli uzatan Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.Gezer,"Annem ve babam olmadığı için burada yalnız yaşıyorum.Evin durumu gördüğünüz gibi çok kötü.Zor şartlarda hayata tutunmaya çalışıyorum.Ziyaret edip destek sağladığı için başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşların Daveti Üzerine Evlere Misafir Oldu
bazı vatandaşların davetini geri çevirmeyen Beyoğlu,bir çok eve misafir olarak vatandaşların çeşitli konulardaki taleplerini dinledi.

Başkan Beyoğlu'nun Yunus Emre Mahallesi'ndeki ziyaretlerine eşi Dürdane Beyoğlu da katıldı.
Yorum Yazın