TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Terör olaylarına ilişkin açıklama

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, PKK’nın Türkiye’yi yeniden terör sarmalının içine çektiğini belirterek, saldırıları nefretle kınadıklarını kaydetti.
Terör olaylarına ilişkin açıklama
Fatma Güler - SİİRT / İHA - Memur-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, son dönemde bölgede artan terör eylemlerine ilişkin açıklama yaptı.

Başta Dağlıca olmak üzere ülkenin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milleti derinden sarsan terörün, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçu olduğunu belirten Şeker, bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişilerin ve grupların işleyebileceğini kaydetti.

Terörizmin ve teröristlerin hedefinin insan, kardeşlik ve birlikte yaşama iradesi olduğunu aktaran Şeker, “Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, ister PKK ister IŞİD isterse DHKP-C’den gelsin; terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın