TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

THY Frankfurt Ofisinden iftar programı

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Ofisince iftar programı düzenlendi.Bir otelde düzenlenen programda konuşan THY Frankfurt Müdürü Ensar Karabulut, ramazan ayının getirdiği güzelliklere değinerek, "Mübarek ramazan ayı milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla olduğu bir zamana işaret etmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir." dedi.Karabulut, THY'nin 6'ncı kez üst üste "Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" ve 8'inci kez de "Güney Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" seçildiğini belirtti.THY'nin aldığı diğer ödüllere de değinen Karabulut, "2010 yılında dünyanın en iyi ekonomi ikram servisi, 2013 ve 2014 yıllarında da en iyi üst sınıf (business class) ikram servisi ödüllerini elde eden THY, bu yıl da aynı ödüle sahip olurken geçtiğimiz yıl layık görüldüğü dünyanın en iyi business class salonu ikramı ödülünü yine bu yılki değerlendirmelere göre almaya hak kazanmıştır." diye konuştu.Karabulut ayrıca zorlu geçen 2016 yılının ardından 2017'ye güzel bir başlangıç yapıklarını ve yaşanan tüm zorluklara rağmen rakamların artıya geçtiğini sözlerine ekledi.
AA -

FRANKFURT (AA) - Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Ofisince iftar programı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen programda konuşan THY Frankfurt Müdürü Ensar Karabulut, ramazan ayının getirdiği güzelliklere değinerek, "Mübarek ramazan ayı milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla olduğu bir zamana işaret etmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir." dedi.

Karabulut, THY'nin 6'ncı kez üst üste "Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" ve 8'inci kez de "Güney Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" seçildiğini belirtti.

THY'nin aldığı diğer ödüllere de değinen Karabulut, "2010 yılında dünyanın en iyi ekonomi ikram servisi, 2013 ve 2014 yıllarında da en iyi üst sınıf (business class) ikram servisi ödüllerini elde eden THY, bu yıl da aynı ödüle sahip olurken geçtiğimiz yıl layık görüldüğü dünyanın en iyi business class salonu ikramı ödülünü yine bu yılki değerlendirmelere göre almaya hak kazanmıştır." diye konuştu.

Karabulut ayrıca zorlu geçen 2016 yılının ardından 2017'ye güzel bir başlangıç yapıklarını ve yaşanan tüm zorluklara rağmen rakamların artıya geçtiğini sözlerine ekledi.

İftar programına, Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin, KT Bank AG'nin Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Kudsi Arslan, SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Rafet Alper Özen, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şube Başkanı Musa Aydın, Hanau Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek, THY iş ortakları, sivil toplum kuruluşları ve seyahat bürolarının temsilcileri katıldı.

Öte yandan, program sonunda yapılan çekilişle bir kişiye çift kişilik business class Türkiye gidiş-dönüş bileti hediye edildi.

Yorum Yazın