TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Thy’den en çok uçan yolcusuna ödül

Türk Hava Yolları (THY), 2012 yılının en çok mil kazanan yolcusu olan Eda Kuloğlu’na plaket ve Evliya Çelebi Atlası hediye etti THY, 2012 yılının en çok mil kazanan yolcusu olan Eda Kuloğlu’na teşekkür plaketi verdi. THY’nin Mile...

Thy’den en çok uçan yolcusuna ödül

Türk Hava Yolları (THY), 2012 yılının en çok mil kazanan yolcusu olan Eda Kuloğlu’na plaket ve Evliya Çelebi Atlası hediye etti

THY, 2012 yılının en çok mil kazanan yolcusu olan Eda Kuloğlu’na teşekkür plaketi verdi. THY’nin Miles&Smiles programında Elite Plus üyesi olan Eda Kuloğlu için genel müdürlükte bir tören düzenlendi. THY ile bir yılda 100’den fazla uçuş yaparak yarım milyona yakın mil kazanan Eda Kuloğlu, 2012’de en çok uçuş mili kazanan yolcu unvanını elde etti.

Kuloğlu’na plaket ve hediyelerini veren Pazarlama ve Satıştan sorumlu THY Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu yaptığı konuşmada, “THY’nin yolcu programı Miles&Smiles, yolcularımızın memnuniyetini artırmak, beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunarak, hayatlarını kolaylaştırmak ve onları özel hissettirmek için sürekli yenileniyor. Şu anda 3,2 milyon üyeye Classic, Classic Plus, Elite ve Elite Plus olmak üzere 4 farklı kategoride hizmet vermekteyiz” dedi.

“THY BENİM EVİM”
Dubai’de bir moda şirketinin satın alma genel müdürlüğünü yaptığını ve işi gereği çok sık seyahat ettiğini belirten Eda Kuloğlu ise, “Yolculuklarımı sürekli THY ile yapmaya özen gösteriyorum. Çünkü THY’ye çok güveniyorum ve çok seviyorum. THY benim evim. Hayatımın büşük bölümünü THY uçaklarında geçiriyorum. Bu kadar çok seyahat etmemden ötürü, özellikle havaalanlarındaki yer personeli tarafından tanınıyorum” diye konuştu.

Genellikle New York, Paris, Milano, Londra ve Dubai uçuşları yaptığını belirten Kuloğlu, THY’nin uçuş personelinden aldığı hizmetten çok memnun olduğunu ve kendini evindeymiş gibi rahat hissettiğini vurgulayarak “THY bana göre dünyanın en önemli havayollarından birisi” dedi.

Yorum Yazın