TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan kutlu doğum haftası mesajı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İslam dininin büyük Peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V.) bütün insanlık için örnek olduğunu belirterek,
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan kutlu doğum haftası mesajı

“Peygamberimizin ‘ya hayırlı bir şey söyleyin ya da susun’ diyen, kusurları örtmeyi, güzellikleri övmeyi öngören, her şeyi hak ve adalet üzerine yaşamayı temel edinen üstün ahlak anlayışı, güzel ve onurlu bir yaşam için, mutlu yarınlar için hepimize en güzel örnektir” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Kutlu Doğum Haftası mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Yüce İslam Dini’nin Sevgili Peygamberi, Müslümanların rehberi ve tüm insanlığın büyük bir hayranlıkla tanıdığı Hz. Muhammed’in (S.A.V.) yeryüzüne teşrifini kutladığımız bir Kutlu Doğum Haftası’na daha ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. İnsanlığın güneşi Hz. Muhammed (S.A.V.) doğru ve onurlu bir yaşam sürmek isteyenler için en güzel rehberdir. Güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen, insanın sahip olması gereken bütün erdemlerin en güzel uygulayıcısını hepimiz iyi anlamalıyız. Son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V.), Yüce Allah’ın elçisi olarak tüm insanlığın önüne büyük bir ufuk koymuş, iyiye ve güzele doğru ışıklı ve nurlu bir yol açmıştır. 'Sizin davranışlarınıza bakıp da, Müslüman olmaya özenen insanlar yoksa, imanınızı gözden geçiriniz' diyerek İslam dininin anlamını müthiş bir ifade ile bildiren ve hiçbir insanın bir diğerine üstünlüğü olmadığını, üstünlüğün sadece takvayla gerçekleştiğini anlatan yüce dinin tebliğini yapan Hz. Muhammed (S.A.V.), bugün ulaştığımız ve değerini anladığımız pek çok medeni değerin mesajını 1400 yıl önceden vermişti. İnsanlığın güneşi, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya gelişinin sevincini paylaştığımız ve doğum gününü kutladığımız Kutlu Doğum Haftası bütün Müslüman alemine kutlu olsun."

Yorum Yazın