TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.113
  • Altın 2238.485
  • BIST 100 8753.67
  • Genel

​TÜGVA Erciş'e en genç Başkan atandı

Türkiye Gençlik Vakfı Erciş İlçe Başkanlığı’na Muhammed Ömür Ege atandı. En genç Başkan olan Ege ilk demecini OGÜNhaber'e verdi.
​TÜGVA Erciş'e en genç Başkan atandı
TÜGVA Erciş İlçe Başkanlığı’na Muhammed Ömür Ege atandı. İlk konuşmasını OGÜNhaber muhabirlerine yapan Ege, gençliğin ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayarak, halk ve adalet tarafında olacak nesil yetiştirme amacında olduklarını iletti.

Erciş’te yeni bir dönem başlıyor. Aktif siyaseti bırakıp TÜGVA’da devam etme kararı alan Muhammed Ömür Ege, ilçe halkına duyduğu güveni her platformda dile getirerek memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye’nin en genç İlçe Başkanı ünvanına sahip Muhammed Ömür Ege yaptığı açıklamada;
TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı), dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır.

Biz TÜGVA olarak; gençliğimizin başıboş geçeceğini bize dayatan yaklaşımlara rağmen, inanmışlık ve azim içinde ‘genç’ tanımını değiştirmek adına yola çıktık. Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak.  

Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak ve bu amaca gayeye uygun bir şekilde Yeşilin ve Mavinin kenti Erciş'te halkımıza hizmet edebilmek en büyük amaç ve gayemiz arasında yer alıyor. Bununla birlikte halkımızın bize vereceği manevi destek ile gayemizi gerçekleştireceğiz. İnancımız tam güvenimiz tam. Rabbim bizleri muvaffak eylesin İnşAllah’
dedi.

Röportaj sonrasında muhabirlerle muhabbet eden Ömür Ege, OGÜNhaber'i ve Ogün Gazetesi'ni severek takip ettiğini ileterek 'Özellikle Cengiz Aygün abimizin yazılarınının müdavimiyim' dedi.


Yorum Yazın