TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Turizm Haftası münasebetiyle Erzincan’da resim sergisi açıldı

Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yağlı boya, minyatür, ebru ve hat sanatları dalında hazırlanan resim sergisi Erzincan’da açıldı.
Turizm Haftası münasebetiyle Erzincan’da resim sergisi açıldı
İHA - İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kursiyerleri tarafından sanatsal etkinlikler kapsamında 16 yağlı boya, 16 ebru, 3 minyatür ve 4 hat sanatıyla oluşturulan toplamda 39 eser, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Erzincan Park AVM’de sergiye açıldı.
Yapılan açılış merasiminin ardından Vali Arslantaş ve beraberindeki katılımcılar sergideki eserleri inceleyerek, eserleri oluşturan kursiyerlere çalışmalarında başarılar dilediler.
Erzincan Park AVM’de 3 gün boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan eserlere yönelik açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, hızla gelişen turizm sektöründen Erzincan’ın yeteri kadar pay alabilmesi ve turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydetti.
Türkiye’nin ve Erzincan’ın tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyleyen Vali Arslantaş, başta turizm sektörü mensupları olmak üzere bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların Turizm Haftası’nı kutlayarak, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Yorum Yazın