TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Türker Öksüz şehit cenazesine katıldı

Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz, İskenderun Deniz Üst Komutanlığında geçirdiği elim bir kaza sonucu şehit olan Dz.Elk.Er Volkan Soy’un cenaze törenine katıldı.
Türker Öksüz şehit cenazesine katıldı
Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN - Şehit Volkan Soy için doğum yeri olan Akyaka İlçesi Büyük Durduran Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazının ardından şehidimizin Türk bayrağına sarılı naaşı, silah arkadaşlarının ve protokol mensuplarının omuzlarında köy mezarlığına getirilerek ebediyete uğurlandı.

Askerler tarafından saygı atışının yapılmasının ardından Valimiz Sayın Türker Öksüz, şehidin tabutuna sarılı Türk bayrağını ve fotoğrafını öperek şehidimizin babası Erhan Soy’a teslim etti. Şehidimizin babası Erhan Soy, şanlı al bayrağımızı öperek ve “ VATAN SAĞOLSUN” diyerek teslim aldı.

Şehidin cenaze törenine; Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz, 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ardahan Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Yorum Yazın