TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Ünlü: AFAD binaları bu yıl hizmete giriyor

AK Parti İl Başkanı Doğan ÜNLÜ, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Taşköprü yolu üzerinde yapımı devam eden AFAD İl Müdürlüğü hizmet binalarını ziyaret etti.
Ünlü: AFAD binaları bu yıl hizmete giriyor
Kastamonu / İrfan Salcı - AFAD İl Müdürü Ekrem Küçükbayram ve şantiye ekibi ile birlikte binalarda incelemelerde bulunan İl Başkanı Doğan ÜNLÜ, binalarda çalışmaların bu yıl içinde tamamlanacağını belirtti.

Yatırımların toplam maliyetinin 20 Milyon TL'yi bulduğunu söyleyen Başkan ÜNLÜ, "İl Müdürlüğü binamız zemin + 2 kat olup 5400 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Hemen yan tarafında ise arama kurtarma ekiplerimiz için yapılan binada çalışmalar son aşamada. Bu binamız da 2 katlı olarak inşa edildi ve 1400 metrekare alanda hizmet verecek. İnşallah afet ve acil durum yönetimini daha modern binalarda, daha geniş imkanlarla yürüteceğiz. Bu binalarımızı 2021 yılı içerisinde tamamlayıp taşınma işlemini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu yatırımın ilimize kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a, İçişleri Bakanımıza ve değerli milletvekillerimiz ile emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. 2021 yılı içerisinde AK Parti hükümetimizin memleketimize olan yatırımları hız kesmeden devam edecek. Şimdiden ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Yorum Yazın