TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Uzaktan kumandalı ayakkabı

Özellikle kadınlarda görülen halluks valgus deformite bozukluğu (ayak başparmağının dışa açılanması) ameliyatsız
Uzaktan kumandalı ayakkabı

tedavi edebilen uzaktan kumandalı ayakkabı, Ayakkabı Kış Fuarı’nda sergileniyor.

Halluks valguslu olguların, hastalığın ilerlemesini durdurması ve yavaşlatması amacıyla Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı tarafından üretilen teknolojik ayakkabı, 23 Haziran 2013 Pazar gününe kadar İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1 no’lu holde sergilenecek. Genetik faktörler ve yanlış ayakkabı seçimi bu rahatsızlığın ilerlemesinde en büyük etken olarak görülüyor. Akıllı Telemetrik Halluks Valgus ayakkabısı ile bu hastalığı önlemek mümkün.

Tabanında enerji kaynağı, motor, kart sistemi olan ayakkabının uzaktan kumandası sayesinde kişi, başparmağının yamukluğunun açısına göre ayakkabı içerisindeki düzeneğe şekil verebiliyor.
Ayakkabı, çanta sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini bir arada görme imkanı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Kış Fuarı’nda; bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme modellerinin yanısıra çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarının 2014 kış modelleri yer alıyor.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenlenen Ayakkabı Kış - 34’üncü İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 23 Haziran 2013 Pazar günü sona erecek. Fuar, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Yorum Yazın