TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Vali Su'dan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi'ne ziyaret

Vali Ali İhsan Su, Muharrem Ayı münasebetiyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Diyarbakır Şubesi’ni (PSAKD) ziyaret etti.
Vali Su'dan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi'ne ziyaret
Bağlar ilçesinde bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi’ni ziyaret eden Vali Su, dernek başkanı Aydın Atlı, başkan yardımcısı Ayfer Artan ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Başkan Atlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Ali İhsan Su, geçmiş olsun dileklerini ileterek “Muharrem Ayı’nda tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabulünü Allah’tan niyaz ederim” dedi. Vali Su, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Diyarbakır Şubesi Başkanı Atlı ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

PSAKD Diyarbakır Şubesi Başkanı Atlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yakın ilgi ve alakalarından dolayı Vali Su’ya teşekkür etti.

Vali Su’ya ziyaretlerinde, Jandarma Bölge Komutanı Dr. Fuat Güney, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan Çiloğlu, İl Emniyet Müdürü V. Sinan Demir, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemil Alp ve Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş eşlik etti.
Yorum Yazın