TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Wızz Air, Türkiye’ye 70 bin turist getirecek

Orta ve Doğu Avrupa’nın en büyük düşük maliyetli, uygun fiyatlı havayolu şirketi olan Wizz Air, 2 Ağustos tarihinden itibaren Budapeşte’den İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na uçuşlara başladı.
Wızz Air, Türkiye’ye 70 bin turist getirecek

Macaristan Türkiye arasındaki turizm ve iş trafiğine hareketlilik getirecek olan bu hat, ilk uçuş yılında 70 bin yolcu hedefliyor.

Macaristan merkezli, Doğu Avrupa'nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi olan Wizz Air, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Budapeşte’ye uçuşlara başladı. Budapeşte ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında 2 Ağustos 2013 tarihinde başlayan seferler haftanın 4 günü yapılacak. Uçuşlar ilk olarak haftada 4 gün olarak başlayacak, ilerleyen aylarda frekans artarak Mart 2014'te operasyonlar günlük gerçekleşecek.

Wizz Air’ın Budapeşte’den başlattığı doğu hatlarının en yenisi olan İstanbul, Tel Aviv, Kiev, Bakü ve Dubai rotalarından sonra açıldı ve uçuş ağının genişletilmesine büyük katkı sağladı. Macaristan Türkiye arasındaki turizm ve iş trafiğine hareketlilik getirecek olan bu hat, ilk uçuş yılında 70 bin yolcu hedefliyor.

Wizz Air’ın İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları için biletler wizzair.com’da tek yöne vergiler dahil 52 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Yorum Yazın