TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Yangın güvenliği sektöründe rekabet artıyor

Sensonet Teknoloji, bu sene de ISAF fuarında yeni ürünlerle göz doldurmaya hazırlanıyor.
Yangın güvenliği sektöründe rekabet artıyor
İSTANBUL / İHA -  18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak olan ISAF güvenlik teknolojileri fuarında UTC grup bünyesinde bulunan GST markalı yangın ürünleri distribütörlüğünün duyurusunu yapacak olan Sensonet Teknoloji, yeni ürün gruplarıyla büyümeye devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana sektöre dinamik yaklaşımla hareket kazandıran ve her geçen gün büyümesini sürdüren Sensonet Teknoloji, CCTV ürünlerinde yakaladığı başarıyı yangın ürünleriyle sürdürmeyi hedefliyor.

Sensonet Teknoloji Genel Müdürü Süleyman Soğuktaş sektörle ilgili görüşlerini şu şekilde aktardı:
“CCTV pazarında taşıdığımız güçlü markalarla kısa sürede yakaladığımız yaygınlık ve geniş bayi ağının uzun süredir bu alanda bir talebi vardı. İnce eleyip sık dokuyarak verdiğimiz uğraşlar sonucu UTC grup bünyesindeki GST yangın algılama çözümleri ile anlaşmış bulunmaktayız. Sektörde bazı konuların gerçekten sorun haline geldiğini gözlemledik. Düzenli stok, finansal alternatif çözümlerin desteği, geniş ölçekli projelerde mühendislik desteği sektöre GST markasıyla katacağımız farklılıklar olacaktır.“

Yangın sektöründeki güçlü distribütör eksiği ve ürün teminindeki süreklilik sıkıntısına dikkat çeken Sensonet Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Okay Nasır ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Şirketimiz CCTV pazarında faaliyete başladığı günden bu yana çok ciddi bir ivme ve başarı yakaladı. Geldiğimiz noktada, şirketin daha geniş bir ürün yelpazesiyle iş ortaklarına farklı çözümler sunma zamanının geldiğini düşünüyoruz. Sektöre sunduğumuz alternatif finansal çözümler ve güçlü stok yapımız ile yangın sektöründeki bu talebi karşılamayı planlıyoruz. Yıl başından bu yana farklı üreticilerle ‘doğru marka & doğru distribütör’ yaklaşımı ışığında yapılan görüşmeler sonucunda, arayışımıza UTC Group bünyesindeki GST yangın ürünleri markasıyla karşılık bulduk. Üreticimizle aynı çizgideki pazara yaklaşımımızın, başarıyı ve orta vadede pazar liderliğini getireceğine inanıyoruz. Bunun bir ekip işi olduğunun bilincindeyiz. Bu ekibin en önemli parçası olan iş ortaklarımıza bu başarı hikayesinde destek olmaya hazırız.“

SENSONET TEKNOLOJİ
Sensonet Teknoloji 2012 yılında kurulmuş olup, Samsung Techwin, GST, SCSI, Tushing, Axxonsoft markalı ürünlerin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Sensonet Teknoloji bir Arena bilgisayar iştirakidir.

UTC & GST
United Technologies Corporation (UTC); merkezi Hartford United Technologies Binası, Connecticut olan, Amerika menşeli çok uluslu bir holdingdir. Grup şirketleri arasında araştırma-geliştirme faaliyetleri, uçak motorları, helikopterler, yakıt hücreleri, asansör ve yürüyen merdivenler, yangın ve güvenlik, bina sistemleri gibi yüksek teknoloji üreticileri bulunmaktadır. En önemlisi UTC aynı zamanda, UH-60 Black Hawk helikopter füze sistemleri ve askeri helikopterler üreten büyük bir askeri tedarikçidir.

Gulf Security Technology Co, Ltd, (GST); Çin’ de yangın ve güvenlik sektörünün lideri olan ve dünya çapında kapsamlı yangın sistem çözümleri sunan güvenilir bir üreticidir. Aynı zamanda, UTC United Technologies Corporation’ a ait bir kuruluştur.

GST, yangın ürünleri ve farklı endüstrilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş yangın sistemi çözümleri ile tam bir ürün yelpazesi sunmaktadır. 80’ den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan ve Çin’ de 130’ dan fazla satış ofisi ve 10’ dan fazla lojistik merkezine sahip altyapısı ile GST, UTC’nin küresel anlamda önemli bir oyuncusu haline gelmiştir.
Yorum Yazın