• Genel

Yemek kursiyerleri kültür gezisine çıktı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, 'Başvur, Eğitim Al, İş Kapısını Aralayalım' sloganıyla başlatmış olduğu Yenişehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim (YESMEK) projesi kapsamında açmış olduğu kurslardan eğitim alan kadın kursiyerleri ile Mardin'e kültür gezisine çıktı.
Yemek kursiyerleri kültür gezisine çıktı
Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatlarıyla Yenişehir ilçesi Aziziye mahallesinde bulunan Ahi Evran Hanım Evi Millet Kıraathanesi’nde açılan YESMEK kurslarından eğitim alan kadın kursiyerler ile birlikte Mardin’de bulunan tarihi ve kültürel mekânlar gezildi.

Kadın kursiyerlere yönelik olarak düzenlenen ve bir gün süren kültür gezisi kapsamında kadınlar Mardin’in tarihi sokakları, Ulu Camii, Mor Gabriel Manastırı, Midyat Konuk Evi Sıla Konağı, Midyat Gümüşçüler Çarşısı’nı gezdiler. Geziye katılan kadınlar Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’ye bu etkinliği düzenlediği için teşekkür ederek, ‘’YESMEK projesi kapsamında açılan kurslarda eğitim alarak hepimiz meslek sahibi olduk, bizlerin meslek sahibi olmamıza, işe yerleştirilmemize ve bu geziye katılmamıza vesile olan Yenişehir Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz’’ dediler.
Yorum Yazın