TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

YGS sınavı nedeniyle maça çıkmama kararı aldılar

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Malatyaspor Kulübü, sporcularının YGS sınavına girecek olması nedeniyle hafta sonu oynayacakları1966 Malatya Gençlik maçına çıkmama kararı aldı.
YGS sınavı nedeniyle maça çıkmama kararı aldılar
Sultan Gedik - Milyonlarca gencin üniversiteli olabilmek için gireceği YGS sınavı ile amatör maçların 1 gün arayla oynanacak olması, kulüp yöneticilerini zorda bıraktı. Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Malatyaspor takımının 7 futbolcusunun YGS’ye girecek olması, Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner’i radikal bir karar almaya itti.

Kapkıner, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na(MASKF) başvurarak, Cumartesi günü oynayacakları 1966 Malatya Gençlik maçına çıkmayacakları bilgisini paylaştı. Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, maça çıkmama kararı ile ilgi yaptığı açıklamada; “Bu hafta oynayacağımız 1966 Malatya Gençlik maçı Cumartesi gününe, yani üniversite sınavından bir gün öncesine alınmıştır. Takımımızdan 7 futbolcumuz bu sınava girecektir. Çocuklarımızın geleceği acısından herhangi bir risk almamız söz konusu bile olamaz. Herhangi bir sakatlık veya olumsuzluk yada yorgun sınava girmeleri de bizce uygun görülmemiştir. Bu nedenle bu maça Malatyaspor Kulübü olarak çıkmayacağız. Kamuoyuna duyurulur” açıklamasını yaptı.
Yorum Yazın