TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Yunusların 'Kırkpınar' özel gösterisi nefes kesti

Edirne’de, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi bölgesinde, yunus polislerin gösterisi nefes kesti.
Yunusların 'Kırkpınar' özel gösterisi nefes kesti
EDİRNE / İHA - Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, son günlerdeki terör olaylarını kınayarak, "Bu gösteri bir nazire olarak yapıldı. Yunuslarımız, hırsızlara, kapkaççılara, dolandırıcılara göz açtırmayacak inşallah" dedi.

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı’nda, Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ‘Yunus’ ekiplerinin gösterisi nefes kesti. Birbirinden zor sürüş teknikleri ile gösterilerini gerçekleştiren ekipler, adeta ölüme meydan okudu.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Motosiklet Polis Timleri Amirliği’ne bağlı yunuslar, parkur sürüşü, öncü ve artçı sürücü değişikliği, seyir halinde atış teknikleri, araç durdurma ve kapkaççı yakalama gibi gösterileri başarıyla gerçekleştirdi.

Sarayiçi Er Meydanı’nda yapılan özel gösteriyi Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kamuran Ersan, emniyet şube müdür yardımcıları ve birim amirleri izledi.

YUNUSLARIMIZ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMAYACAK
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, valilik olarak kente 3 adet, Polis Emeklileri Derneği tarafından da 2 adet olmak üzere toplam 5 yunus ekibinin görevini en iyi şekilde yaptığını belirterek, "Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da 2 adet motosiklet almanın sözünü verdi. İnşallah yılsonuna kadar Edirne’de yunusları 10 ekibe tamamlayacağız. Yunuslarımız, hırsızlara, kapkaççılara, dolandırıcılara göz açtırmayacak inşallah" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın