TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Koronavirüs

Erdoğan'ın ziyaret ettiği ilçe başkanının Covid testi pozitif çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de ziyaret ettiği AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı'nın Covid-19 testi pozitif çıktı.
Erdoğan'ın ziyaret ettiği ilçe başkanının Covid testi pozitif çıktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçen cuma günü Rize ziyareti sırasında karşılayan AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı'nın Covid-19 testi pozitif çıkarken, Karslı ile temas halindeki ilçe kaymakamı ile belediye başkanı izolasyon altına alındı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer "Temaslı şüphesiyle İzolasyondayım. Bu yüzden il kongremizi Tv'den izliyoruz. Bu onurlu davanın bayrağını taşımaya devam edecek olan İl Başkanımız İshak Alim ve ekibini tebrik ediyor. Başarılar diliyorum. Gururumuzsun Recep Tayyip Erdoğan" ifadelerine yer verdi.

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer ile Kaymakam Arif Oltulu, cuma günü yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karlı ile temaslı olduğundan izolasyon altına alınırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize ziyareti sırasında Güneysu Kaymakamlığı ile Güneysu Belediyesini ziyaret etmişti.

Erdoğan dün memleketi Rize de katıldığı AK Parti Rize İl Kongresi'nde ise "Yine kongrelerimiz lebaleb dolu" diye övünmüştü.
Yorum Yazın