TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Koronavirüs

Yakınları, koronavirüse yenik düşen kişinin tabutuna son kez dokundu

Irak'ın Necef kentinde koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitiren kişinin tabutuna yakınları son kez dokundu. O an çekilen fotoğraf karesi, birçok ajans tarafından abonelerine servis edildi.
Yakınları, koronavirüse yenik düşen kişinin tabutuna son kez dokundu
Tüm dünyada koronavirüs etkisini sürdürürken 46 kişinin hayatını kaybettiği İran'dan yürek yakan bir kare geldi. Irak'ın Necef kentinde koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden bir şahsın cenaze töreninde çekilen fotoğraf karesinde, yakınlarının son kez tabuta uzaktan dokunduğu an yer aldı.

Yakınları, tabuta dokunmakla yetindi
Irak'ın Necef kentindeki cenaze töreninde, koronavirüsten yaşamını yitiren şahıs, kepçelerin çölde açtığı ıssız bir mezarlıkta toprağa verildi. Ölen kişinin bazı yakınları ise tabuta sadece dokunmakla yetinebildi. Cenaze töreninde çekilen kare uluslararası yayın yapan bir çok haber organının dikkatini çekti.

Irak'ta can kaybı 46'ya yükseldi
Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede pandemi haline gelen ölümcül yeni tip koronavirüsü sebebiyle komşumuz Irak'ta 46 kişi hayatını kaybetti. Toplamda 630 vakanın bulunduğu ülkede, 152 Iraklı ise virüsün pençesinden kurtularak sağlığına kavuştu.
Yorum Yazın