TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Kültür-Sanat

Assassin's Creed filminin afişi ortaya çıktı

Oyun dünyasında köklü bir geçmişi olan ve oldukça sevilen bir seri olan Assassin’s Creed’in beklenen filminin afişi paylaşıldı. Detaylar haberimizde yer alıyor.
Assassin's Creed filminin afişi ortaya çıktı
Fatma Güler - Başarılı video oyunlarının ardından beyaz perdede de kendisine yer arayacak olan Ubisoft imzası taşıyan Assassin’s Creed filminin ilk afişi yayınlandı. Yayınlanan afişin filmi bekleyen hayranları tatmin etmediği oldukça açık, firma yayınlanan afişde alışık olduğumuz Assassin’s Creed logosu ve filmin etiketine yer aldı.



Dev Bütçe !
İlk afişin yayınlanmasının ardından gözler filmin ilk trailer videosuna çevrildi. Yaklaşık 200 milyon dolarlık bir bütçenin ayrılmış olduğu filmin trailer videosunun da yakın bir tarihte yayınlanması dört gözle bekleniyor. Bu dev bütçesiyle izleyicileri tatmin etmesini umduğumuz filmin Batman’in ilk filmi olan Batman Begins tadında olmasını umduğumuzu söyleyebiliriz.



Ubisoft, ana kahraman olan Callum Lynch’e hayat verecek olan Michael Fassbender ve diğer oyuncular olan Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth, Ariana Labed ve Marion Cotillard ile çekimlere son hız devam ediyor.
Yorum Yazın