TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Kültür-Sanat

Katran sinema filminin oyuncuları basının karşısına çıktı

Silver Spear Pictures’in yapımcılığını yaptığı, Yönetmenliğini Ersen Denk’in üstlendiği, başrolleri Wilma Elles (Olivia), Yağmur Tanrısevsin (Jennifer), Ayşen Batıgün (Sarah), Lucia Oskerova (Anna), Cihan Toraman (David), Arda Armando Denk (Tommy),
Katran sinema filminin oyuncuları basının karşısına çıktı
CRA - Arda Bozkurt (Kevin), Nas Sıla Zengin (Lora), Burak Er (Alex), Göktuğ Alpaşar(Richard), Kahraman Sivri (Plumber) ve Jeyan Tözüm (Aunt Lucia) ‘ün paylaştığı Katran (The Tragedy) adlı sinema filminin basın toplantısı İstanbul  Bebek’te Biber Bar’da gerçekleşti.

Medya mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısına yönetmen Ersen Denk, sinema filminin başrol oyuncuları Wilma Elles, Yağmur Tanrısevsin ve Ayşen Batıgün katıldılar. Filmde Wilma Elles Olivia karakterini canlandırırken, Yağmur Tanrısevsin Jennifer karakterini, Ayşen Batıgün de Sarah’yı oynadı. Güzeller izleyiciyi korkutacaklarını ifade ederken, çekimler sırasında çok eğlendiklerini açıkladılar.

Bir çok ünlü ismin katılımıyla galası 9 Şubat’ta Özdilek AVM’de gerçekleşecek olan ‘Katran’ sinema filmi 13 Şubat 2015’de izleyiciyle buluşacak.

FİLMİN KONUSU
Yeni bir hayata başlamak isteyen bir aile, geçmişini bilmedikleri tehlikeli ve gizemli bir eve taşınırlar. Oldukça sakin başlayan günlerin ardından bir anda kendilerini aksiyon, gerilim ve korku dolu günlerin içerisinde bulurlar. Etkileyici ve sürükleyici temposu ile dikkat çeken filmde,  kahramanlarımız kurtulmaya çalıştıkça evin kötü geçmişi asla peşlerini bırakmayacaktır.
Yorum Yazın