TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Kültür-Sanat

Medya sanat evinden doğaçlama tiyatro

Doğu’nun ilk ve tek oda tiyatrosu olan Medya Sanat Evi, doğaçlama tiyatroyla bir kez daha perdelerini açtı.
Medya sanat evinden doğaçlama tiyatro
İHA - Senaryosunun o an salonda bulunanlar tarafından yazıldığı ‘Sürçülisan’ adlı oyunla interaktif bir eğlence ortaya koyan genç yetenekler, izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. 

Erzurum’un kültür ve sanat hayatına renk getiren Medya Sanat Evi, bu kez de senaryosuz bir oyunla tiyatro severlerin karşısına çıktı. Şimdiye kadar yerli ve yabancı birçok yazarın kaleme aldığı oyunları başarıyla sahneleyen Medya Sanat Evi ekibi, doğaçlama tiyatroyla kentte bir ilki gerçekleştirdi. ‘Nesne turu’, ‘Flash TV oyunculuğu’, ‘Hayali ürün reklamı’, ‘Alfabe turu’, ‘Şapka turu’ ve ‘Siz olsanız ne yaparsınız’ başlıklarında o an salonda bulunan izleyicilerin yönlendirmesine göre hareket eden oyuncular performanslarıyla büyük alkış topladı.

Gülme garantili iki perdelik oyunda tiyatro severlere farklı bir deneyim yaşatan ‘Sürçülisan’ adlı oyunun ışık ve dekorunu Yalçın Bağatır hazırladı. Kenan Çinici, Kardelen Göktaş, Atakan Çalcalı, Yakup Abdullahoğlu, Yusuf Öztürk ve Emin Teber’in rol aldığı oyunda teknik yönetmenliği de Fatma Koçum üstlendi.

İzleyenleri gülmekten kırıp geçiren oyun 7 ve 8 Nisan’da bir kez daha sahnelenecek. Sanatseverler interaktif eğlence için 0538 585 89 99 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.
Yorum Yazın