• Kurumsal

Motorola Psion’dan BOER Bilişim A.Ş.'ye anlamlı ödül

Geçtiğimiz seneyi OT/VT (Otomatik Tanımlama / Veri Toplama) teknolojilerinin dünya markalarından aldığı takdir ve ödüllerle kapatan BOER Bilişim’e, Motorola Psion’dan da bir ödül geldi. (Şirket Haberleri) - Türkiye’de 'Katma Değ...

Motorola Psion’dan BOER Bilişim A.Ş.'ye anlamlı ödül
CRA -

Geçtiğimiz seneyi OT/VT (Otomatik Tanımlama / Veri Toplama) teknolojilerinin dünya markalarından aldığı takdir ve ödüllerle kapatan BOER Bilişim’e, Motorola Psion’dan da bir ödül geldi.

(Şirket Haberleri) -
Türkiye’de 'Katma Değerli İş Ortağı - Value Added Reseller (VAR)-' olarak hizmet veren BOER Bilişim, dünya devi Motorola Psion’dan bir ödül aldı.

2012 senesindeki başarılı satış ve servis uygulamaları sebebiyle 'Fastest Growing VAR 2012' -En Hızlı Büyüyen Katma Değerli İş Ortağı-  ödülünü alan BOER bu ödülünü düzenlenen iş ortakları gecesinde  Psion- Motorola EMEA* Bölge Başkanı Marco LANDI ve  ülkemiz pazarından sorumlu EMEA* Satış Bölgesi Başkan Yardımcısı Frederic BISMUTH’dan aldı. (*EMEA:  Europe, Middle East & Africa – Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Coğrafi Bölgesi )

Bu başarılarında katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini belirten BOER Bilişim Yurt Dışı İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bora TAMERKAN; “Motorola Psion gibi alanının en büyük teknoloji şirketlerinden biri  tarafından çabalarımızın takdir görmesi bizleri onore etmiştir” dedi.

2013’te de Başarılar Yeni Unvanımızla Bizi Bekliyor
2013 yılı için değerlendirmelerde bulunan BOER Yurt Dışı İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bora TAMERKAN artan başarılarıyla 2013’e Anonim Şirket olarak girdiklerini ve BOER’in yeni unvanının artık BOER Bilişim Sanayi ve Ticaret  A.Ş. olduğunu bildirdi.

2012 yılında yavaş ve emin adımlarla 2013’ü planladıklarını anlatan Bora TAMERKAN; "Şu an geldiğimiz nokta olmak istediğimiz yerdir. 2013 şirketimiz için bir sıçrama noktasıdır. Türkiye ve şirketimiz adına bu sene ve önümüzdeki senelerde daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz" dedi. TAMERKAN sözlerine şöyle devam etti; “Bugüne kadar çalışmalarımızda bize destek verenlere  ve emeği geçen herkese, değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. 2013’te sadece ülke sınırları içinde değil ülke sınırları dışında da yatırımlarımızı hayata geçirdik. Yeni yılda etkin olduğumuz her yerde  OT/VT konusunda ses getireceğiz”.

Motorola Psion Hakkında Kısaca: Şirketlerin iş operasyonları için gerçekçi faydalar sağlayan yenilikçi ve sağlam mobil terminal çözümleriyle adından söz ettiren Psion, Avrupa merkezli bir üreticidir. İlk PDA’lere de imza atan firmanın 30 yılı aşkın bir geçmişi vardır. 2012 senesinde bir teknoloji devi olana Motorola ile birleşmeye giden firma Motorola Psion olarak OT/VT pazarında çalışmalarına devam etmektedir.

Yorum Yazın