TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Kurumsal

TTNET’lilere Domino’s Pizza lezzeti yüzde 40 indirimli

TTNET, Türkiye’nin tanınmış markalarıyla yaptığı kampanyalarla limitsiz paket kullanan müşterilerine özel avantajlar ve indirimler sunmaya devam ediyor.
TTNET’lilere Domino’s Pizza lezzeti yüzde 40 indirimli
CRA -

Yıl sonuna kadar sürecek kampanyalarda bu kez sırada Domino’s Pizza lezzeti var…

(Uğur EKBİÇ) - Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Türkiye’nin tanınmış markalarıyla işbirliği yaparak, müşterilerinin hayatına değer katan kampanyalar ve avantajlar sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen lezzet markalarından Domino’s Pizza ile yapılan anlaşmayla, limitsiz paket kullanan TTNET’liler “1 Orta Boy Karışık Pizza + 1 lt Kola + 1 sufle”den oluşan 32,25 TL’lik menüyü 18,90 TL’ye tatma fırsatı yakalıyor.  

17 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen TTNET limitsiz paket müşterilerinin “DOMİNOS boşluk TC kimlik numarası” yazarak 6606’ya SMS göndermeleri ve şifre almaları yeterli.

Dominos’s Pizza kampanyası, www.dominos.com.tr, 444 33 22 Domino’s Pizza çağrı merkezi ve  www.yemeksepeti.com üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir.  

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenler TTNET satış noktalarından, 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerinden veya www.ttnet.com.tr adresinden başvuru yapabilirler.

2006 yılında tüm Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan, müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sunan TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL/VDSL 2-hızlı internet erişimi,  fiber internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. TTNET; Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri, TTNET Alo markası ile de bireysel müşterileri için sabit telefon erişimi sunmaktadır. TTNET ayrıca; sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev'i de Türkiye’de uygulamaya başlayarak bir ilke imza atmıştır.

İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET’in katma değerli servisleri arasında milyonlarca şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan TTNET Müzik ve dijital oyun platformu Playstore bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve servisi kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.
Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştirerek “dörtlü servis” dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi olma kimliği kazanmıştır.

Yorum Yazın