TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

7'den 70'e destek yağdı

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, çocukken tacize uğradığını açıkladı.
7'den 70'e destek yağdı
İnternet Haber Servisi -  Sanatçıya 7’den 70’e herkesten destek yağdı. Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafının altına "Fotoğrafta ne görüyorsunuz? Güzel bir kadın mı? Havalı bir elbise mi? Güzel saçlar ve makyaj mı? diye yazdı.



Sonra da yıllar önce başına gelen tacizi şöyle anlattı: Bu fotoğraf, benim hiç anlatmadığım hikayem:
Çocukluk döneminde çok küçük yaşta cinsel tacize uğrayan kız çocuğu çok ağlar. Çok korkmuştur. Başına gelenin ne olduğunu tam bilemese de büyük bir tehlikeden sağ çıktığının farkındadır... 6 yaşındadır. Başına gelen olayın bir şekilde, anne olmak ve bebek sahibi olmakla alakalı olduğunu da bilir.

'LÜTFEN BEBEĞİM OLMASIN'

3 sene boyunca her gece ağlayarak dua eder: "Allah'ım ne olur lütfen bebeğim olmasın, ben daha kendim bebeğim, çok küçüğüm, ne olur Allah'ım ne olur bebeğim olmasın" diye. Başına gelenleri kendi suçu zanneder. Bu hikayeyi konuşabilmem çok uzun zamanımı aldı. Acını kabul et ve içinden geç o cehennemin, bil ki senin suçun değildi, bil ki sana o şiddeti yaşatandan çok çok daha güçlüsün, devam edebildiğin ve hayatta kaldığın için. Ve bil ki en büyük acın, en güzel en büyük gücün olabilir. Eğer istersen. Kalbi kanamış bütün kız çocuklarının gözlerinden öperim."

İŞTE DESTEK YORUMLARI

 -Cesaretini tebrik ederim.

- Bunu yaşayanların değil de yaşatanların acı çekmesi dileğiyle.

- Yüklerini atıp koşmak budur iyi ki varsınız.

 -Keşke şu an size bir kere sarılabilseydim.

- Yalnız değilsiniz.

- Helal olsun size. Tercüman oldunuz dertlerimize...
Yorum Yazın