TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Asena Atalay'dan Berkay-Arda kavgasına yorum

Futbolcu Caner Erkin'le evliyken şarkıcı Berkay'la fotoğrafları ortaya çıkan Asena Atalay, Arda ve Berkay kavgası için katıldığı magazin programında 'Aslıhan için çok üzüldüm.' dedi.
Asena Atalay'dan Berkay-Arda kavgasına yorum
İnternet Haber Servisi - 2013 yılında Caner Erkin'le evliyken Berkay Şahin'le alışveriş merkezinde görüntülenen Asena Atalay, Berkay ve Arda'nın kavgası hakkında sessizliğini bozdu.

Asena Atalay, "Mahkemeye taşınan bir olay ve mekanın içinde kamera kayıtları yok. Kavganın olduğu mekan çok küçük oranın tercih edilmesindeki en büyük etkende basının orada olmaması. Konu mahkemeye taşındığı için sonuçlanmadan konuşmak doğru değil." dedi.



Asena Atalay, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:
"Ama ben Aslıhan'a hamile olduğu için çok üzüldüm. 8 buçuk aylık hamileydi çok riskli bir durum. Basın da çok acımasız davranıyor. Bu kadar çok haber yapılması için çocuğun doğması beklenebilirdi. Allah'a şükür bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Aslıhan'a 'Önemli olan sensin inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın' diye mesaj da attım. Olayı görünce Arda'nın dışarıda olmasına kızdım ama o da karısından özür diledi. Konunun bana dönmesiyle insanların ne düşündüğüne ilgilenmiyorum. Biz de boş yorum yapan fazla kişi var."
Yorum Yazın