TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Beni öldü sanıyorlar

Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Şükriye Tutkun konuk olduğu 2. Sayfa programında samimi açıklamalarda bulundu.
Beni öldü sanıyorlar
İnternet Haber Servisi - Ünlü şarkıcı Şükriye Tutkun konuk olduğu 2. Sayfa programında duygulandıran hayat hikayesini anlattı. 

İşte Tutkun'un açıklamalarından satırbaşları: 
"Beni öldü sanıyorlar, o yüzden teklif gelmiyor. Naşide Göktürk'le karıştırıyorlar beni. TRT Müzik'te konser veriyordum bir köşe yazarı ertesi gün köşesinde ismini vermiyim beni Naşide Göktürk'le karıştırmış şöyle yazdı, Siz utanmıyor musunuz? Bu kadın öldü bir de canlı yayın gösteriyorsunuz 2019 yılında bunu utanmadan nasıl canlı yayın yapıyorsunuz diye yazdı. Ben adamı aradım 'Ben ölmedim' dedim. 'Tabi tabi ne güzel şaka yapıyorsunuz' dedi ve telefonu kapattı. Sonra yapımcımız aradı görüştü, bizde 'Oh tamam' dedik ertesi gün sonra ne yazsa beğenirsiniz "Ölen Şükriye Tutkun'muş, Naşide Göktürk ölmemiş". Benimle daha önce çalışan arkadaşlar da zaman zaman, "Şükriye Hanım sizin için öldü diyorlar" diye bahsediyorlar. Artık o kadar alıştım ki, "Evet öyle söylüyorlar" diyorum. 2 yıl oldu hastalandığımdan beri karıştırıyorlar beni malesef bu benim için çok olumsuz bir şey 'Yaşıyorum' diyorum sürekli herkese."

"ANNEMLE BABAM BENİ 2 YAŞINDA ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BIRAKTI"

"2 yaşında Kasımpaşa Çocuk Yuvası'na verilmişim. İstanbul'un çeşitli yetiştirme yurtlarında okudum. Lisede annemlerin yanına döndüm. Kurumdan artık 16 yaşıma geldiğimde ayrıldım. Annemler baktılar kaldığım yurtta şartlar biraz kötüydü çünkü."
Yorum Yazın