TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Bergüzar Korel'i hayranları ağlattı

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'i hayranlarının anlamlı hediyesi duygusal anlar yaşattı. Korel yaptığı açıklamada, "Yine mutluluk gözyaşlarıyla girdiğim bir doğum günü yaşıyorum." dedi.
Bergüzar Korel'i hayranları ağlattı
Daha önceki yıllarda da 2000 tane fidanlıktan hatıra ormanı oluşturan, Afrika'da bir köye suyu kuyusu yaptıran Bergüzar Korel'in hayran sayfasının üyeleri bu kez de Kamboçya'da bir ev yaptırdı.

Bu sürpriz karşısında duygulanan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:
''Yine mutluluk gözyaşlarıyla girdiğim bir doğum günü yaşatıyorsunuz bana... Yeryüzündeki tüm sözcükler anlamını yitiriyor yaptığınız güzelliklerle... Ne mutlu bana ki dünyayı güzelleştirmek için kalbini, varını-yoğunu ortaya koyan bir ailem var."

Bergüzar Korel için kurulan hayran sayfasının üyeleri tarafından yapılan paylaşım:
''Adını dünyaya kazımaya devam edeceğiz. Burası Kamboçya'da bir köy. İki yıl önce köydeki evler şiddetli muson yağmurlarıyla yıkılmaya başlamış. Sokakta kalan insanları okulda misafir ettikten sonra onlar için yeni evler yapmaya başlamışlar. Şu ana kadar 20'den fazla ev yapılmış. Bizler de Bergüzar Hanım'ın doğum gününde yine onun adına yakışır bir etkinlik yaptık. Artık Kamboçya'da bir eviniz var Bergüzar Hanım. Üstelik çok güzel bir aileye çatı olmuş. Bu güzel insanlar artık uyurken evleri sallanmayacak. Üzerlerine yağmurlar yağmayacak. Dünyadaki fanlarının sana olan sevgisi onları ev sahibi yaptı. O kadar özel, o kadar güzel bir yeriniz var ki kalbimiz de, ayağınıza taş, gözünüze yaş değmesin. Doğum gününüz kutlu olsun. Eşiniz ve evlatlarınızla birlikte sağlıklı, mutlu çok çok güzel yıllarınız olsun. Sizi çok ama çok seviyoruz. İyi ki doğdunuz. Bu güzel etkinlikle bizleri yalnız bırakmayan, dünyanın dört bir yanından bu rengarenk köye el uzatan herkese, en önemlisi de bize bu imkanı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz.'' şeklinde ifade edildi.

Yorum Yazın