TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Bu Tarz Benim ekibi göbek şov ile veda etti

Ekranlara veda eden Bu Tarz Benim yarışmasının ekibi, Kumkapı’da düzenlenen veda yemeğinde coştu. Gecede yarışmanın jüri üyesi ünlü modacı Cemil İpekçi, yarışmacılarla birlikte göbek atarak eğlendi.
Bu Tarz Benim ekibi göbek şov ile veda etti
Show TV’nin sevilen programlarından Bu Tarz Benim adlı yarışma programı, yaşadığı telif hakkı sürecinden sonra alınan kararla ekranlara veda etti. Yarışmanın sunucusu, jüri ve yarışmacı ekibi final sonrasında Kumkapı’da bulunan Deniz Kızı Restaurant’ta veda yemeği yedi.

Yemeğe yarışmanın sunucusu Ebru Akel, jüri üyeleri olan moda tasarımcısı Cemil İpekçi, moda yazarı Sibel Arna, stil danışmanı Umut Eker ile bayan ve erken yarışmacılar katıldı. Yarışmanın jürisinde yer alan şarkıcı Serdar Ortaç’ın manken eşi Chloe Loughnan ile yarışmaya eleme akşamlarında katılan Bülent Ersoy ise yemeğe katılmadı. Birlikte yemek yiyen Bu Tarz Benim ekibi, gecenin ilerleyen saatlerine doğru kendini müziğin ritmine bıraktı. Müzik eşliğinde eğlenen yarışma ekibi bol bol göbek attı.

CEMİL İPEKÇİ’DEN GÖBEK ŞOV
Gecede yarışmanın jürisi ünlü modacı Cemil İpekçi’nin sergilediği göbek şov ise renkli görüntüler oluşturdu. Yarışmacılarla birlikte eğlencenin tadını çıkaran İpekçi, müzisyenlere para takmayı da ihmal etmedi. Zaman zaman gerilimli anların yaşadığı yarışmaya göre oldukça eğlenceli geçen yemekte yarışmacılar birbirleriyle göbek atarak selfie çekti. Yarışma ekibinin eğlencesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Yorum Yazın