TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Bülent Ersoy operasyonda, dedekifi ile koordineli çalışıyor

Gerçek kürk kullanımı, ekranlar önünde açıkça gösterilmesi, teşhir edilmesi eleştiriliyor.
Bülent Ersoy operasyonda, dedekifi ile koordineli çalışıyor
Fatma Güler - “Bir canlıyı nasıl giyer insan” hayvan hakları savunucularının en temel argümanı.

Ancak tartışma “ünlüler” dünyası içerisinde sürdürülünce çok daha farklı yorumlar ve anlar yaşanıyor.

Aslında kürk kullanımı ile ilgili tartışmalarını fitlini ateşleyen ve yeniden gündemimize sokan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Özge Özpirinçci oldu. Yaptığı çıkışla dizlerde ya da insaların önünde olan kişilerin gerçek kürk kullanmasını sert dile eleştiren güzel oyuncunun sözleri oldukça büyük bir etki yarattı.



Bu çıkışın sadece aktivist bir tavır değil sekttörel bir çekişme de ihtiva ettiği iddia edildi. Öyle ki Elçin Sangu o dönemde gerçek kürkü ile dizi setinde görüntülenmiş.  İkili arasında bir gerilim yaşandığı da eklenmişti.

Tüm bunların üzerine farklı kişiler farklı şekilde tepkilerini dile getirdiler. Ancak olay Ömür Gedik ve Bülent Ersoy arasında bambaşka bir boyut kazandı.

Ömür Gedik’in anlayışa karşılar ve giymekten vazgeçer tavrına Diva’dan benzer bir tepki gelmedi. “Allah yaratmış benim için, insan için, keserim yerim de , giyerim de” minvalinde cümlelerle kendini savundu.

Bülent Ersoy gelen eleştirileri fazlaca ciddiye almış olsa gerek. Bir süre kürk giymeyeceğini söyledi ve ekledi: “Ama onları da et, balık yerken görmeyeceğim”

Öyle ki konseri öncesi yaptığı açıklama ile dedektif tuttuğunu da belirtti. Hayvanları ve haklarını korumayı yeniden sorgulatan açıklamasında “Evet, ben bir süre kürk giymeyeceğim. Ancak onlar da et, balık yemeyecekler. 20 bin lira verdim, dedektif tuttum hele bir göreyim yediklerini, gösteririm onlara” dedi.
Yorum Yazın