TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Bülent Ersoy, sahneye atlayan kadın hayranına mikrofonla vurdu

Sahnede şarkısını söylerken yanına yaklaşan kadına vurduğu için eleştirilen Bülent Ersoy, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak kendisini savundu.
Bülent Ersoy, sahneye atlayan kadın hayranına mikrofonla vurdu
İnternet Haber Servisi - '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy şunları söyledi:
Ağzı olan her şeyi konuşuyor. Orada yapılan bir şiddet varsa bu şiddet bana uygulanmış demektir. Ben orada eserimi seslendiriyorum, aynı zamanda ben eserimi o anda yaşarım konsantre olmuşum biri çıkmış gelmiş. Orada işletmenin korumaları açısından da bir açıktır. O kişinin zaten oraya çıkmaması gerekiyordu.

İKİ KEZ SAHNEDE VURULDUM

Ben iki kez sahnede vuruldum, tek böbreğimi kaybettim. Bu bana yapılan şiddet değil ölümle sonuçlanabilecek bir saldırıydı. Ben o kadar çok insan severim ki beni vuran kişiyi dahi affettim ama kanunlar affetmedi.

İnsanlar kendilerini benim yerime koysun. O kadın geldi beni bıçakladı ne olacak, sorumlusu kim olacak? Birebir karşı karşıyasınız, ne yapacağı meçhul.

Ben indikten sonra 'Kimdir bu hanım? Çağırın dedim. Ben insan kırmayı sevmem, öyle gösteriş yaparım ama boştur.

O kadar sarhoşmuş ki, yerlere falan düşmüş… Ben yine de 'Çağırın gelsin' dedim. Götürmüşler oradan yoktu.Benim kimsenin canını acıtmak gibi bir çabam yoktur.'' dedi.

Yorum Yazın