TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Cansel Elçin’den Hatırla Sevgili açıklaması

Bundan yaklaşık 10 yıl önce yayınlanan ve milyonları ekranlara kitleyen Hatırla Sevgili'nin başrol oyuncularından Cansel Elçin, dizide canlandırdığı karakter için, 'Hayatımın rolüydü' tanımını yaptı.
Cansel Elçin’den Hatırla Sevgili açıklaması
İnternet Haber Servisi - Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “20 DAKİKA”, oyuncu Cansel Elçin’i konuk etti. Cansel Elçin, oyunculuk hayatından ve “Frankenstein” isimli tiyatro oyunundan bahsetti. İşte Cansel Elçin'in açıklamalarından kesitler...

Kerem Alışık’ın bir gün kendisini aradığını “Bu oyunda doktoru canlandırabilecek bir kişi var, o da sensin” dediğini anlatan Cansel Elçin, “Şakir Gürzumar'ın yönetmenliğinde ve inanılmaz prodüksiyonu sayesinde tiyatroda üç boyutlu bir görüntüyle sahneye çıkıyoruz. Doktor Victor Frankenstein inanılmaz bir yaratık. Frankenstein'in felsefesini izleyicilere iyi bir şekilde aktardığımızı düşünüyorum” dedi.

‘TEKLİF GELİNCE FRANSA’YA DÖNMEDİM’

Posta'nın haberine göre; Fransa’da yaşadığı dönemde yönetmen Ferzan Özpetek ile tanıştığını ve ardından Türkiye'ye geldiğini, Tomris Giritlioğlu’nun kendisine ‘Kırık Kanatlar’da oynaması için teklifte bulunduğunu anlatan Cansel Elçin, “O proje bittikten sonra Fransa'ya dönmeyi planlıyordum.

Fakat ‘Hatırla Sevgili’ dizisinden teklif gelince reddedemedim ve buradaki oyunculuk serüvenim başladı” açıklamasını yaptı.

Amelie filminin unutulmaz karakteri Fransız Audrey Tautou'yla sınıf arkadaşı olduğunu anlatan Cansel Elçin, “Audrey, kısa boylu, ama sahneye çıkınca devleşen bir öğrenciydi. Her zaman onun bir yerlere geleceğini biliyorduk. Kendisinin kasabadan gelen, isyankar bir karakteri vardı.

O yüzden dev gibi karakterlere karşı çıkabildiği rollerde çok başarılı oluyordu. Her aktörün unutulmaz bir rolü vardır. Mesela benim hayatımın rolü Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığım karakterdir. Audrey'nin de bence Amelie'dir” dedi.

Cansel Elçin, Frankenstein'in 11 Kasım ve 27 Kasım'da tiyatroseverlerle buluşacağını duyurdu.
Yorum Yazın