TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Demet Akalın sahneden seslenmiş, 'Okan'a söyleyin beni tatile götürsün'

Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nin ‘Yaza Merhaba’ konserinde Türk Pop Müziği’nin zirvedeki yıldızı Demet Akalın hayranlarıyla buluşmuş. Vassiba Yapım ve İletişim Hizmetleri’nin organize ettiği konseri AVM’nin amfi tiyatrosunda yaklaşık 3 bin kişi izlemiş.
Demet Akalın sahneden seslenmiş, 'Okan'a söyleyin beni tatile götürsün'
CRA - Demet Akalın, sahneye çıkmadan önce kuliste medya mensuplarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı, devamlı işten işe koşuşturduğunu söyledi. Habercilerin “Geçen sene de yapamadınız. Tatile çıkmayacak mısınız?” sorusuna ise şöyle cevap vermiş: “Ahh tatil, tatil, tatil!!”…

“DUY BUNLARI OKAN BEY!”
Sevilen şarkıcı, medya mensuplarına yanında duran eşi Okan Kurt’u göstererek, “Bunu Okan Bey’e söyleyin. Beni tatile götürmüyor. Bana destek olun lütfen, kocam beni tatile götürsün. Evet geçen yaz da doğum yaptım, loğusaydım tatil yapamadım. duy bunları Okan Bey.”

Basın toplantısında, yeni albümüne gösterilen ilgiden memnun olduğunu vurgulayan Akalın, “2’inci ve üçüncü klipleri ard arda çekerim. Sonra bir de slow şarkıya klip çekmek istiyorum.” diye konuşmuş.

Okan Kurt eşinin konserini, BVS Group Yönetim Kurulu üyesi, Günay Restaurant, Sahne İstanbul, Nossa Costa gibi seçkin mekanların sahiplerinden Vahit Yıldız ile birlikte izlemiş.

Sahneye, ‘Giderli Şarkılar’ isimli hareketli, sevilen şarkısıyla ve dans gurubuyla çıkan ünlü şarkıcı vokalisti Ömer’i seyircilere şöyle tanıştırmış: “Ömer’i Murat Boz o yarışmadan eledi, bence hayatının hatasını yaptı. Ben de bu güzel sesi yanıma almakla çok güzel bir iş yaptım. Yakında Ömer’e bir single yapıyorum. Çok beğeneceğinize inanıyorum.”

“DAMARSA, BABASINI SÖYLERİM!”
Şarkıcı hareketli şarkılardan sonra albümlerindeki slow şarkılardan da söylemiş. Daha sonra sevilen Türk müziği ve arabesk eserlerden seslendiren güzel yıldız, ‘Kader Diyemezsin Sen Kendin Ettin’ ve ‘Seni Sana Bırakmam’ şarkılarını peş peşe söyleyip ardından seyircilere sormuş:

“Nasıl buldunuz?”
Sorusuna alkışlarla yanıt alan şarkıcı teşekkür ettikten sonra eklemiş:
“Damarsa, babasını söylerim.”

Demet Akalın’a sahnede, Aqua Florya AVM Müdürü Ece Yamaç tarafından üzerinde bebeğinin ismi ‘Hira’ yazılı olan altın emzik hediye edilmiş.
Yorum Yazın