TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Deniz Seki'den kötü haber geldi

Şarkıcı Deniz Seki'nin yeniden yargılanması ile ilgili olarak ilk değerlendirmeyi savcılık yaptı.
Deniz Seki'den kötü haber geldi
Fatma Güler -  Savcı Mehmet Bahadır Deniz Seki'nin yeniden yargılanma talebinin reddine karar vermesi yönünde kararda bulundu.

Deniz Seki Geçen pazartesi günü avukatı olan Naim Karakaya aracılığıyla İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesine bir dilekçe sunmuş ve yeniden yargılanma talebinde bulunmuştu; ancak talebi inceleyen Savcı Mehmet Bahadır ceza muhakemesi kanunun 311. Maddesinde yer almış olan yeniden yargılama şartları oluşmadığı için talebin reddine karar verilmesi yönünde Mütalaa verdi.

Mütalaa mahkemeye gönderildi. Deniz Seki'nin talebine ilişkin olarak son sözü ise İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi söyleyecek.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki avukatı aracılığıyla 30 Mayıs Pazartesi günü mahkemeye başvurmuş ancak yeniden yargılanma talebi sonra reddedilmişti.



Deniz Seki mahkemeye dilekçe yanında bir de mektup sundu.  O mektubunda "Bu yargının hastalıklı döneminin tek mağduru olarak hâlâ içerideyim. O dönem yargı tarafından mağdur edilen herkese geç de olsa iade-i itibar yapılmışken, bana bu yapılmamıştır. Soruşturmayı yürüten savcı ve hüküm veren üç hakimden ikisi hakkında soruşturma açılıp açığa alındı. Yargılamamda yapılan bu kadar usulsüzlüğe, hukuksuzluğa rağmen Yargıtay da,Anayasa Mahkemesi de bu hukuksuzluklara maalesef sessiz kalmayı tercih etmiştir. Yargıdan af ya da merhamet istemiyorum. Kapalı cezaevinde geçirilecek süreyi de tamamlayarak yeniden yargılanma isteğinde bulunmayı da özellikle tercih ettim. Tek isteğim, bağımsız ve tarafsız bir mahkeme tarafından yeniden yargılanmamdır. Sizden gereğini samimi, kalbi duygularla ve içten saygılarımla talep ediyorum" diye belirtti.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çarptırılmış oldu 6 yıl 3 ay hapis cezasının onanması üzerine 16 Kasım 2014 yılında tutmak suretiyle Bakırköy Kadın cezaevine gönderilmişti.
Yorum Yazın