TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Elçin Sangu'nun hayranlarından beklenen isyan başladı

Gerçekten çok konuşuluyor ve hayranları tarafından hem dizi hem de Elçin Sangu koruma altına alınmış durumda.
Elçin Sangu'nun hayranlarından beklenen isyan başladı
Fatma Güler - Öyle ki son dönemlerde çıkan bütün haberlerden sonra özellikle sosyal medya üzerinden Kiralık Aşk dizisinin takipçileri rahatsızlıklarını dile getiriyorlardı.

Elçin Sangu’nun adının sürekli olarak magazin haberlerine yer alması. Barış Arduç ve Elçin Sangu ile ilgili çıkan haberler dizinin takipçilerini adeta kızdırıyor. Peki ne idi o haberler kısaca bir göz atalım…

Aslında her şey Barış Arduç’un rahatsızlığı ile başladı diyebiliriz.  Yaşadığı hastalık nedeni ile iki bölüm kaçırması, hastalığının saklandığının söylenmesi Kiralık Aşk sevenlerini üzmüştü.



Arından dedikodular asılsız çıktı, Barış Arduç işine gerdi döndü fakat iddialar boyut değiştirdi bu seferde. Yeni iddia Gupse Özay’ın dizi senaryosuna müdahil olduğu ve yakınlaşması bol sahnelerin azalmasını rica ettiği idi.  Burada şunu açıklamak gerekir Kiralık Aşk sevenleri öyle bir boyutta yaşıyor ki Gupse Özay ve Barış Arduç ikilisini bile kabul etmek istemiyorlar. Onlara göre hem dizide hem de gerçek hayatta Defne ile Ömer aşk yaşamalı.

Buraya kadar olan kısım Barış Arduç ile ilgili.. Elçin Sangu’nun diziden ayrılacağının söylenmesi ile hemem hemen aynı hezeyanlar yaşandı. Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesinde Elçin Sangu ile baş rollerini paylaşmak istemesi, kariyeri konusunda kararsızlıklar yaşayan Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk dizisinden ayrılacağı iddia edildi.



Son dönemde  dizi hayranlarının aklında bu soru var.

Elçin Sangu Kiralık Aşk’tan ayrılıyor mu?
Bunun yeniden sorulmasının ve yeni bir tepkinin ortaya çıkmasının sebebi ise Elifcan Ongurlar’ın diziye dahil olması ile Defne’nin sahnelerinin azalması gösteriliyor. Bu rol paylaşımı Defne hayranları için çok büyük bir sorun. Eğer bu yüzden Elçin Sangu diziden ayrılırsa görünen o ki yapımı ve senaristleri çok zor günler bekliyor olacak.
Yorum Yazın