TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Elimde belge olmasa dava açmazdım

İbrahim Kutluay'la boşanma aşamasında olan Demet Şener, Raşit Bağzıbağlı'nın gelinlik defilesine katıldı.
Elimde belge olmasa dava açmazdım
İnternet Haber Servisi - Şener, eşinin barışmak istediği iddiasıyla ilgili "Hiçbir şey kararımı değiştiremez. Kimse elinde belge olmadan mahkmeye gitmez" dedi.

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, My Dream Bride isimli ilk gelinlik defilesini önceki gün Atilla Karat'ın mücevheleri eşliğinde gerçekleştirdi. Özge Ulusoy'un baş mankenliğini yaptığı defileyi; aralarında Demet Şener, Ebru Şallı, Özge Özder ve Amina Gülse'nin de bulunduğu 200 seçkin davetli izledi. Birbirinden ihtişamlı gelinliklerin yer aldığı defilede; düşeslerin kumaşından yapılan, 5 metre kuyruğu olan gelinlik ve midi boylardaki gelinlikler ilgi gördü.

Özge Ulusoy'u gelinlikle görmeye gittiğini söyleyen Demet Şener, kırmızı elbisesiyle dikkat çekti. Eşi İbrahim Kutluay'la boşanma aşamasında olan Şener, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Şener, "Hayatım aynen devam ediyor.

Boşanma davası açmaktan başka hiçbir değişiklik yok hayatımda. Demet olarak dimdik ayakta duruyorum" diye konuştu.

Şener, eşinin barışmak istediği iddialarıyla ilgili de şunları söyledi: "Hiçbir şekilde ne davamla ilgili, ne evliliğimle ilgili konuşmayacağım. Ben kararımı verdim ve verdiğim kararı hiçbir şey değiştiremeyecek. Kimse elinde bir belge kanıt olmadan mahkemeye gitmez."

 
Yorum Yazın