• Magazin

Esra Erol Survivor da mı yarışacak

En çok izlenen yapımlardan olan İzdivaç programının sunuculuğunu yapan Esra Erol verdiği röportajda özel bilgiler açıkladı.
Esra Erol Survivor da mı yarışacak
Fatma Güler - 23 Nisan cumartesi günü gerçekleşmiş olan söyleşide eski törenlerle ilgili açıklamalarda bulunan Esra Erol ‘’eski 23 Nisan’la ilgili hatırladığım en önemli şeylerden bir tanesi hangi aktivitede bulunacak tam ona göre uzun beyaz çorap giyerdik. Annem saçımı örerdi şu anki gibi! Mustafa Kemal'in de dediği gibi ilkelerine Vatanına bağlı çocuklar yetiştirilmeli. Kütahya'da büyüdüm stadyumlarda binlerce çocuk olarak gösteri yapardık. Çok keyifli günlerdi’’ diye belirtti.

Yıllar öncesinde Flash TV'de yapmış olduğu programlarda zaman zaman izlediğini belirten Esra Erol ‘’dününe sahip çıkan bir kadınım programı yaptıktan sonra Taksim'e gider uzun yürüyüşler yapardım. Eskiden adaylar çok farklıydı şimdi gençler programa gelince kamera karşısında ne yapacaklarını biliyorlar insanların çok eleştirdiği programı marka haline getirdim. Beni rahatsız eden nokta evlilik programları sadece Türkiye'de varmış gibi eleştiriliyor. Birçok ülkede bu tür programlar var’’ diye belirtti.



Yemek kanallarını da izlediğini belirten Esra Erol ‘’feci şekilde Kiralık aşk dizisine kafayı taktım; Evli ve Öfkeli beğendiğim keyifli bir dizi Survivor'a gidiyorum dersem eşim Ali destekler beni ancak fareler ve böcekler bana göre değil. Açlığa dayanabilirim Survivor'a katılabilirim de bakarsınız Survivor'a katılırım orada bambaşka bir Esra Erol görebilirsiniz’’ diyerek konuştu.
Yorum Yazın