TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Ezgi Mola'dan sevgili açıklaması

Oyuncu Ezgi Mola, önceki akşam Nişantaşı Topağacı'nda adının Ömer olduğunu söylediği arkadaşıyla yemekteydi.
Ezgi Mola'dan sevgili açıklaması
İnternet Haber Servisi - Mola, yaklaşık bir aydır beraber olduğu iddia edilen işletmeci Mustafa Aksakallı ile ilgili sorulara, “Arkadaşlar şu an için bir şey söyleyemem. Birlikte, yan yana görürseniz çekersiniz bizi. Sadece görüşüyoruz. Daha fazlasını söyleyemem.” dedi.

Yakın zamanda vizyona girecek yeni projeleri için heyecanlı olduğunu belirten Ezgi Mola, hakkında çıkan aşk haberlerine cevap verdi.



“SADECE GÖRÜŞÜYORUZ”

Yaklaşık bir aydır beraber olduğu iddia edilen işletmeci Mustafa Aksakallı ile ilgili sorulara, “Arkadaşlar şu an için bir şey söyleyemem. Birlikte, yan yana görürseniz çekersiniz bizi. Sadece görüşüyoruz. Daha fazlasını söyleyemem.” dedi.

Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia eden şarkıcı Sıla Gençoğlu ile iyi arkadaş olan oyuncu, “Sıla benim çok sevdiğim bir insan, şimdi o burada olmadan gıyabında bir şey söylemek çok doğru olmaz. Bir de işin hukuki süreci var. Türkiye’de birçok insan bu acıya maruz kalıyor. Bence kimse sessiz kalmamalı bu duruma, sadece bunu söyleyebilirim. Bu dönemde kadının kadına destek olması çok önemli. Önce bir empati kurup ‘Ulan benim de başıma gelebilir’ diyip bu sağduyuyla yaklaşabilmek çok önemli. Dolayısıyla onu çok seviyorum ve birlikte güçleneceğiz.” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın