TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Gönlü fakir kadınım

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan 'Fakir gelin istiyorum' çıkışına açıklık getirdi.
Gönlü fakir kadınım
İnternet Haber Servisi - Seda Sayan, geride bıraktığımız günlerde oğlu Oğulcan üzerinden bir açıklamada bulunmuş ve “Oğlumun fakir bir kızla evlenmesini istiyorum.” şeklinde konuşmuştu.

Sayan’ın bu açıklamasının üzerinden kısa bir süre sonra Oğulcan “Annemin neden böyle bir açıklama yaptığını bilmiyorum ama ben aşık olduğum kadınla evleneceğim.” demiş ve kafaları karıştırmıştı.



SAYAN’DAN DÜZELTME GELDİ

Seda Sayan geride bıraktığımız günlerde alışveriş için gittiği bir elektronik mağazasında muhabirlerin sorularını yanıtladı ve yaptığı “Fakir gelin istiyorum.” açıklamasına netlik kazandırdı.

Sayan şunları söyledi:
“Oğlum fakir kızla evlensin derken fakirleri aşağılıyor gibi oldu. O zaman dizileri de değiştirin ben fakirlikten geldiğimi anlattığım için fakir diyorum. Oğlumun da fakir bir kızla evlenmesini istiyorum derken onun da kızın ailesine faydası olsun istedim… Gönlü fakir kadınım geldiğim yerleri, oraları unutmadım. Hala gecekondudayım ben! Kaldı ki Oğulcan’ın fakir bir kıza aşık olmasında ve onunla evlenmesinde ne gibi bir sorun var anlamadım.”
Yorum Yazın