TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Hayranlarını korkuttu

Mehmet Ali Erbil'in hastane odasından paylaştığı fotoğrafı kısa sürede silmesi hayranlarını korkuttu.
Hayranlarını korkuttu
İnternet Haber Servisi - Geçtiğimiz haftalarda tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, dün akşam hastanede odasından paylaşım yaparak kısa sürede silmesi sevenlerini korkuttu.

Yaşadığı sağlık sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda Kıbrıs'ta tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkmıştı.

HASTANE ODASINDAN ÖNCE FOTOĞRAF PAYLAŞTI SONRA KALDIRDI

Ciddi sağlık sorunlarıyla uğraştığı herkes tarafından bilinen Mehmet Ali Erbil, dün akşam hastanede çektirdiği bir pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Hastane yatağında yatarken çektiği bir karesini hesabından paylaşan Erbil, önemli bir sağlık sorunu olmadığını söyleyerek sevenlerinin merak etmemesini istedi. Ancak şovmenin, bu paylaşımı bir süre sonra sildiği görüldü.

YÜRÜRKEN DENGE PROBLEMİ YAŞIYORUM

Kıbrıs'ta Candan Erçetin'le birlikte sahne alan ünlü komedyen Vertigo rahatsızlığı nedeniyle sahneye tekerlikli sandalye ile çıkmak zorunda kaldı.

Seyircilere sağlığı hakkında bilgi veren Erbil:
"Bunu bir espri olarak almayın, bu işin şakası yok. Yürürken denge problemi yaşıyorum. Kulisten buraya kadar tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydum. Sahneye de böyle çıkmak zorunda kaldım." dedi.

Yorum Yazın