TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Hiç mi Müge Anlı izlemiyorsunuz?

Bir dönemin efsane işlerinden 'Çok Güzel Hareketler Bunlar', 10 yıl sonra yeni kuşak oyuncularıyla beraber yeniden sahnede.
Hiç mi Müge Anlı izlemiyorsunuz?
İnternet Haber Servisi - Yılmaz Erdoğan röportajında şunları söyledi:
Önceki gün, duyduğumdan beri heyecanla beklediğim müthiş yeteneklerle tanışmak ve skeçlerini izlemek için Beşiktaş Kültür Merkezi'ndeydim.

Tahmin edersiniz ki, esprilerin büyük bölümü yeni yeteneklerin kaleminden çıkarak sahnelendi ancak Yılmaz Erdoğan da çok formundaydı.

İki yıla yakın bir süredir birlikte çalıştığı ekip ile diyalogları izleyiciyi gülmekten kırdı geçirdi. Polis skeci bittiğinde salon, oyunda güldüğünden daha çok Yılmaz Erdoğan'ın söyledikleriyle kahkahaya boğuldu.

Erdoğan, "Olmamış bu skeç, hiç mi Müge Anlı izlemiyorsunuz siz?" diye oyunculara kızdı. "Böyle mi suçlu bulunur, hiç gerçekçi değil" diyen usta oyuncu, "Müge Anlı'yı severek izliyorum ben. Müge, programda konuşanların şivesini çok iyi çözmüş, tam bir şive uzmanı, izlerken hiçbir şey anlamıyorsunuz ama Müge hemen tercüme ediyor, 'Böyle demek istedi' diye, şahane. Ben magazinde benden konu açılınca hemen geçerim, Müge Anlı'yı izlerim." diye de espri yaptı.

Yorum Yazın