TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Kesinlikle ahlaksızsın

CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger, geçtiğimiz günlerde bir muhabire 'Senin kafanı, gözünü kırarım' diye hakaret eden Arda Turan'a çok sert tepki gösterdi.
Kesinlikle ahlaksızsın
İnternet Haber Servisi - Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" sözünü hatırlatan Aksünger, sosyal medya hesabından "Zeki ve çevik olabilirsin ama kesinlikle ahlaksızsın" yazdı.

2017 yılının aralık ayında emektar gazeteci Bilal Meşe’nin üzerine yürüyüp hakaretler savuran Arda Turan, hafta sonunda eşiyle birlikte Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Mekân çıkışı bir muhabir Aslıhan Doğan’a, “Aslı Hanım, eşinizin evinde düzenlenen sade bir törenle evlendiniz. Hayalinizdeki düğün nasıldı?” sorusunu yöneltmiş, Doğan ise elini ağzına götürüp fermuar işareti yaparak konuşmayacağını ima etmişti.

Bunun üzerine muhabir genç kadına “Arda Bey konuşma yasağı mı getirdi?” diye sorunca da ortam gerilmiş ve Arda Turan gazeteciye “Edepli ol ne demek yasak, senin kafanı gözünü kırarım karımla konuşuyorsun” diyerek bağırmıştı. Yaşanan bu olay sonrası CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger, Twitter’dan ünlü futbolcuya tepki gösterdi. Arda Turan’ın tavrına kayıtsız kalamayan Erdal Aksünger, “Şöhret budalası terbiyesiz. Zeki olabilirsin belki, çevik de olabilirsin ama kesinlikle ahlaksızsın…” yazdı.

Erdal Aksünger’in Arda Turan’a sert tepkisini 481 takipçisi kendi takipçileriyle paylaşırken, twit 2 binin üzerinde beğeni aldı.

İşte Aksünger’in o twiti’i

Yorum Yazın