TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Kısmetse Olur'un sunucusu kısmetse evleniyor

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana olumlu olumsuz birçok eleştirinin hedefinde olan Kısmetse Olur programı, hakkında bütün konuşulanlara rağmen izlenmeye devam ediyor.
Kısmetse Olur'un sunucusu kısmetse evleniyor
Fatma Güler - Sadece reyting düzeyleri, yarışmacılarının çok konuşulan hareketleri ile değil  sunucu  Seda Akgül de en az program kadar konuşuluyor.

Kendine has üslubu ile sunduğu sabah haberleri ile kitlelerin tanıdığı Seda Akgül son dönemde verdiği kilolar, fit ve güzel görüntüsü ile çok konuşulanlar arasında. Özel yaşamında yaşadığı gelişme ile daha da çok konuşulacağa benziyor. Çünkü bir evlilik programı sunan Seda Akgül  çok yakında evleniyor!



Katıldığı bir televizyon programında özel hayatına ve yaşadığı ilişkiye dair açıklamalar yapan Akgül  çok yakın bir zamanda evleneceğinin haberini paylaştı.

Bir yılı aşkın süredir ilişkisi olduğunu, en kısa zamanda evleneceğini ve bunu zayıflamasına bağlanmaması gerektiğini belirten ünlü sunucu “Avram ile birlikte olmaya başladığımızda en şişman olduğum günlerdi” dedi.



Astroloji ile ilgili olduğu ve yıldız enerjilerine inandığını belirten Seda Akgül, 9 Mart tarihinden önce evleneceklerini belirtti. Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar’ın kıyması bekleniyor.
Yorum Yazın