TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Meral Kaplan'dan Demet Akalın'a haciz teşekkürü

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan, geçen ağustosta çocuklarıyla birlikte Bodrum'da tatile çıkmış, Gündoğan'da aynı evde kalan Kaplan ve Piriler'in evde başlayan kavgaları sokağa taşmıştı.
Meral Kaplan'dan Demet Akalın'a haciz teşekkürü
İnternet Haber Servisi - Evdeki hizmetçinin laf taşıması üzerine çıkan arbedede Kaplan, Piriler’i dövüp yüzünü ve kollarını tırmalamıştı.

Önceki gün Akmerkez’de hattını değiştirirken görüntülenen Meral Kaplan, habercilerin kendisini beklediğini görünce sinirlendi.

Eline telefonu alıp, “Siz beni çekiyorsunuz ben de sizi çekeceğim.” diye tepki gösterdi.

Seçkin Piriler ile yaşadığı olay hakkında morali bozulan Kaplan, “Bence sormayın, çok üzücü şeyler.” diyerek konuşmak istemediğini dile getirdi.



“NE SÖYLEYEYİM TEŞEKKÜR EDERİM”

20 yıllık arkadaşı olan Seçkin Piriler’in Meral Kaplan’a gönderdiği haciz olayından sonra Kaplan’a Demet Akalın’dan destek gelmişti.

Demet Akalın’ın Meral Kaplan’ın borcunu ödediği ortaya çıkmıştı.

Meral Kaplan, Akalın’ın kendisinin borcunu ödediğine dair sorulara, “Kendisiyle tanışıyorduk. Sık sık görüşemezsekte tanışıyorduk. Görüşeceğiz zaten bu hafta. Ne söyleyeyim teşekkür ederim. Ben olayın farkına bile varmadan, öğrenip yardımcı oldu. Herkese yardım ettiği gibi.” diye yanıt verdi.
Yorum Yazın