TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Michael Jackson'ın bilinmeyen şarkıları Xscape ile ortaya çıktı

Michael Jackson’ın duyulmamış şarkılarının yer aldığı Xscape adlı albüm müzik severler ile buluştu. A place with no name adlı şarkının klipinde ise Jackson’ın daha önce çekilmiş görüntüleri kullanıldı.
Michael Jackson'ın bilinmeyen şarkıları Xscape  ile ortaya çıktı
Los Angeles’taki evinde 2009 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu komaya girerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Michael Jackson’ın şuana dek duyulmamış şarkıları “Xscape” adlı albümde toplandı. Sony Music etiketi ile Türkiye’de yayınlanan albümde Jackson’ın, 1983 ve 1999 yılları arasında kaydettiği Xscape, Slave to the rhythm, ve Michael Jackson’a Justin Timberlake’in eşlik ettiği "Love never felt so good" şarkıları yer alıyor. Albümün son single’ı “A place with no name” ise video klipiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Jackson’ın eski görüntülerinin de yer aldığı klip, hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Jackson’ın hiç duyulmamış şarkılarının toplandığı “Xscape” adlı albümde şarkıların ilk ve yeni versiyonların yanı sıra şarkıları stüdyoda kaydeden prodüktör Jerkins’in imzası yer alıyor.
Yorum Yazın