TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Nihat Doğan'dan gözaltı iddialarına cevap

11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındığı yönünde çıkan haberlerle ilgili konuşan Nihat Doğan, '15 Temmuz'da demokrasinin ve milletin yanında durduğum için bu saldırıların hedefi oluyorum.' dedi.
Nihat Doğan'dan gözaltı iddialarına cevap
İHA - 11 ve 16 yaşlarındaki iki kızın ailesi, Doğan'ın çocukları evine davet ederek harçlık vermek istediğini iddia etti.

Doğan bunun üzerine dün polis merkezinde ifade verdi.Savcılık talimatıyla serbest bırakılan Doğan, Beyaz TV'de yayınlanan ve yorumcusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında konuştu.

SADECE İFADEME BAŞVURDULAR

Doğan iddialara şöyle cevap verdi: 
"Sadece ifademe başvurdular" diyerek gözaltına alınmadığını söyleyen Doğan, "Gayri milli medya ve sosyal medyadaki kırıntıları, uzantıları bir haber üzerinden hemen büyük bir linç kampanyasına dönüştürdüler işi. Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir. Gözaltı mözaltı böyle şeyler yok. Konu zaten yargıya aksetmiş durumda. Ama şunu söylemek gerekirse bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir. Gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapıp konuya açıklık getiririz." dedi.

"BANA SALDIRMALARININ EN BÜYÜK NEDENİ 15 TEMMUZ'DA DİK DURMAMDIR"

Doğan, şöyle devam etti:
"Milli bir adam istemezler, özellikle Türkiye'nin bölünmesi noktasında verilen yoğun bir saldırı devam eder ve gün geçtikte artarken, bizim de özellikle toplum refleksini dinamikleme noktasında çok önemli direniş hatlarından olduğumuzu herkes biliyor. Gerek 15 Temmuz'da, 17-25 Aralık'ta, her şeyde, demokrasinin ve milletin yanında durduğumuz için ve milleti de tetiklediğimiz için, mazlumların, fakirin, fukaranın, garibin, çoluğun çocuğun yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Nihat Doğan'a yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi de budur. Nihat Doğan'ı yok ederlerse, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır. Nihat Doğan bir misyondur, Anadolu'nun misyonudur, Anadolu insanıdır. Edirne'den Hakkari'ye kadar Nihat Doğan bu toplumun simgesidir."
Yorum Yazın