TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

"Ölümün ve namazın yaşı yoktur"

Kağıthane’de düzenlenen sohbette vatandaşlarla biraraya gelen eski manken Yaşar Alptekin, “Ne yazık ki bazı insanlar namaz kılmayı yaşlı işi zannederek sonraya bırakıyorlar. Ölümün her an gelebileceğini unutuyorlar. Unutmayın ki ölmenin ve namaz kılmanın yaşı yoktur. Bu yüzden hazırlıklı olmalıyız" dedi.
"Ölümün ve namazın yaşı yoktur"
Kağıthane Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği programda ilçe sakinleriyle buluşan eski manken Yaşar Alptekin, Namazla nasıl huzur bulduğunu anlattı.
Hasbahçe etkinlik alanında yaşadığı değişimi anlatan Alptekin, namazla yeniden doğduğunu belirterek, "Ancak namazla huzura ulaşabilirsiniz. Namaz Rabbimize şükrümüzün ifadesidir. Sonraya bırakılamayacak kadar önemlidir. Ne yazık ki bazı insanlar namaz kılmayı yaşlı işi zannederek sonraya bırakıyorlar. Ölümün her an gelebileceğini unutuyorlar. Unutmayın ki ölmenin ve namaz kılmanın yaşı yoktur. Bu yüzden hazırlıklı olmalıyız" dedi.
Hayatın namazla güzelleşeceğinin altını çizen Alptekin, "Namaz insanı ve hayatı güzelleştirir. Benim hayatım da namazla güzelleşti. Her namazımı, ruhumu ve bedenimi iyice hazırlayarak, Rabbimle son defa buluşacakmış gibi kılıyorum" diye konuştu.
İnsanların gençliklerini boşa geçirmemelerini isteyen Alptekin, “Gençliğinizin kıymetini bilin, bir gün namazsız geçen günlerinizden dolayı pişmanlık duyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak" dedi. Programın sonunda Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Yaşar Alptekin’e teşekkür ederek plaket takdim etti.
(İHA)
Yorum Yazın