TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Onurr'dan aşıklara erken 'Sevgililer Günü' süprizi

Yıllardır müzik dünyasının sevilen isimlerine verdiği şarkılarla milyonlarca müziksevere ulaşan Onurr, yepyeni şarkısı Aşıklar Ölmez ile dinleyicilerle buluştu.
Onurr'dan aşıklara erken 'Sevgililer Günü' süprizi
Sultan Gedik - Enerji dolu ve eğlenceli melodisiyle 2016 kışını ısıtmaya aday “Aşıklar Ölmez”in sözlerini Alper Narman ile birlikte kaleme alan Onurr, şarkının bestesine ise yine Alper Narman ve Gürsel Çelik ile ortak imzasını attı. Düzenlemesi Ozan Bayraşa tarafından hazırlanan “Aşıklar Ölmez” bugün video klibiyle de ekranlardaki yerini aldı. İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekilen klipte Onurr’a Alman model Wlada Schüler eşlik ederken, Ayça Yıldız ise danslarıyla izleyenleri büyülüyor. Stil danışmanlığını Can Alaosman’ın üstlendiği klibin çekimleri yaklaşık 16 saatte tamamlandı.

Şarkıda ölümsüz bir aşka atıfta bulunan Onurr, “Aşıklar Ölmez” ile tüm radyolar ve müzik kanallarının yanı sıra, iTunes ve Apple Music aracılığıyla da müzikseverlerle buluştu.

Aşıklar Ölmez

Ezberden sevme beni, aşkın da bi dili var
Sana uyanır kalbimde her gün yeni bi bahar
Yıldızlar milyar milyar yansın sabaha kadar
İki garip gece kuşuyuz, kim der ki gece sağır

Kıvranır içimde, çığrından çıkar aşk
Seveceksen sev be hadi, tut tut nereye kadar

Gözüm hiçbir şeyi, ama hiçbir şeyi
Hiçbir şeyi görmez
Alem yansa da, dünya batsa da
Aşıklar ölmez

Yıldızlar milyar milyar yansın sabaha kadar
İki garip gece kuşuyuz, kim der ki gece sağır
Sonu gelmez hikayeler, binbir masalı da var
Dökülürken inci gibi, tek tük acısı da var

Gözüm hiçbir şeyi, ama hiçbir şeyi
Hiçbir şeyi görmez
Alem yansa da, dünya batsa da
Aşıklar ölmez

Onurr Kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezun olan Onurr, Berlin’de Güzel Sanatlar yüksek lisansı yaptıktan sonra Oxford Üniversitesi Arkeoloji Master programını tamamlamış ve arkeoloji alanında birçok uluslararası projede yer almıştır. 1999 yılında rock grubu Sakin’i kuran Onurr, grubun 2008 yılında çıkardığı ‘Hayat’ adlı albüm ile müzik dünyasına merhaba demiştir. 2011 yılında grup dağıldıktan sonra söz yazarı ve besteci yönüyle öne çıkmıştır. Alper Narman ile takım arkadaşlığı sürecinde; içlerinde “Metin Arolat – Karavan”, “Ayşe Hatun Önal – Çak Bir Selam”, “Ayşe Hatun Önal – Güm Güm”, “Hadise – Nerdesin Aşkım”, “Mustafa Ceceli – Pervane” gibi ortak imzalarının bulunduğu birçok hit şarkı ile adından söz ettiren Onurr,  Ayşe Hatun Önal’ın “Güm Güm” şarkısında sanatçı ile düet yaparak, birlikte kamera karşısına da geçmiştir.
Yorum Yazın