• Magazin

Sanatçı Zeki Özpınar hayatını kaybetti

Söz yazarı, besteci ve ses sanatçısı Zeki Özpınar yaşamını yitirdi. Acı haberi, 'sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay duyurdu.
Sanatçı Zeki Özpınar hayatını kaybetti
İnternet Haber Servisi - Başta İbrahim Tatlıses olmak üzere çok sayıda sanatçı tarafından okunan ‘Gezer Dolaşırım Gözlerim Yaşlı' isimli eserin söz yazarı olan ses sanatçısı Zeki Özpınar vefat etti.

Kendi internet sitesinde usta sanatçı ile ilgili bir yazı kaleme alan Onur Akay, “İbrahim Tatlıses'in yorumladığı ‘Gözlerim Yaşlı' isimli sevilen şarkının söz yazarı olan besteci ve ses sanatçısı Zeki Özpınar'ı kaybettik. Asıl adı Zekeriya Tülek olan ve müzik camiasının 'Zeki Baba'sı olan Özpınar, 20 Kasım Salı günü Adana'da vefat etti ve 21 Kasım 2018 Çarşamba günü öğle namazına müteakiben, Adana Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenazesine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve merhum sanatçımızın abisi olan sanatçı Mahmut Tülek, ailesi ve sevenleri katıldı. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın